SUURTEN PURJELAIVOJEN REGATTA TARJOAA YLEISÖLLE JÄLLEEN VALTAVASTI OHJELMAA – TÄNÄ VUONNA KAIKKI OHJELMA ON ILMAISTA!

Tapahtuma avataan virallisesti perjantaina 26.8. klo 18:00 juhlallisissa avajaisissa, mutta itse tapahtuma-alue avataan yleisölle jo torstaina 25.8. klo 12, sillä torstain aikana suurinta osaa laivoista odotetaan saapuvaksi Aurajokeen. Torstaina alkaa myös yleisöohjelma ohjelmalavoilla klo 16:00.

Tapahtuma-alue sijaitsee länsirannalla Forum Marinumilta Martinsiltaan saakka ja itärannalla Martinsillalta aina Wärtsilän vanhalle telakka-alueelle. Lukuisat ruokailupaikat ja rantaohjelma takaavat viihtyvyyden purjealuksia katsellessa. Kaksi maailman suurinta purjealusta löydät peräkkäin itä-rannalta, Wärtsilän edestä!

Forum Marinumin aukion vieressä on huvittelu- ja elämysalue benjihyppyineen, peleineen ja lasten pomppulinnakin on tuotu paikalle. Ohjelmassa lapset on huomioitu monella tavalla, mm. jännä vekkuli, ilmapalloja taitteleva lehmä, Martti Aitolehmä viihdyttää lapsia alueella.

Alueen porteilla jaetaan info-lehtistä ja kannattaa seurata nettisivun uutisia ja mahdollisia viime hetken lisäyksiä ja muutoksia ohjelmaan.